Wordpress is wereldwijd het meest gebruikte gratis open source systeem en heeft een enorm aanbod aan plugins die ervoor zorgen dat je snel extra functionaliteiten kan toevoegen aan je website.

Een bijkomend voordeel is dat je gebruik kan maken van een page builder en je zo via een drag en drop systeem pagina’s kan bouwen en aanpassen. Je kan zelfs een stap verder gaan en een bestaande template aankopen om nog sneller je website te lanceren.

Vanzelfsprekend bieden wij de mogelijkheid om een website volledig op maat te bouwen in Wordpress, volledig volgens jouw eigen wensen en ontwerp. Zo heb je gegarandeerd een unieke website en kan je je verder onderscheiden van je (online) concurrenten.

 

Een webshop in Wordpress?

Wordpress heeft een gratis plugin “Woocommerce” waarbij je op een relatief eenvoudige manier een webshop kan integreren in jouw Wordpress website. Alle producten, klanten en orders worden dan beheerd in jouw Wordpress CMS. Woocommerce is een ideale eerste stap voor klanten die graag kennismaken met een eigen webshop.

 

Te mooi om waar te zijn?

Waarom wordt dan niet elke website in Wordpress gebouwd? Natuurlijk zijn er enkele nadelen. Één van de grootste nadelen is dat het systeem zoveel gebruikers en plugins heeft, dat er voor bots en hackers sneller opportuniteiten te vinden zijn bij een Wordpress site in vergelijking met andere CMS systemen.

 

Wat kunnen we doen?

We gaan graag voor jou de veiligheid van je Wordpress en plugins 24/7 monitoren en al dan niet automatisch bijsturen indien nodig. Zo krijgt niemand de kans om jouw website te misbruiken. Heb je vragen bij dit onderhoud? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

 

Toch liever een eigen CMS met minder verschillende plugins?

Dan stellen we graag Drupal voor. Drupal is een Belgisch CMS, eveneens gratis en open source, waarbij de verschillende “plugins” worden ontwikkeld en onderhouden door de Drupal community. Hierdoor is er geen verdienmodel gebonden aan de plugins en ligt de focus op stabiliteit en kwaliteit.

 

Op zoek naar een meer uitgebreide webshop?

Indien je toch liever een platform gebruikt waarbij je webshop centraal staat en het beheer ervan gericht op een groot productaanbod met een groot aantal orders als gevolg, stellen wij graag Prestashop voor.

Waarvoor kan u ons contacteren?

  • Wordpress development op maat
  • Wordpress templates
  • Wordpress security updates & debugging
  • Wordpress webshop via Woocommerce