Website Ontwerp

Een nieuwe website op maat maken, vraagt een goede voorbereiding. Wij houden van heldere afspraken met een transparante prijsofferte. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Website

Een vaste prijs voor uw nieuwe website

h-break

1: Luisteren

Tijdens een aangenaam kennismakingsgesprek toetsen we de wederzijdse verwachtingen af. Moet uw website gekoppeld worden aan een stocksysteem of backoffice? Gaat u voor een zakelijke, warme, trendy of vrolijke uitstraling? Wat met zoekwoorden en doelgroepen? Veel vragen die we samen beantwoorden.
notepad
webbontwerp

2: Denken

Na een gedetailleerd briefing maken wij een prijsofferte. Bij Moonworks weet u steeds goed op voorhand hoeveel uw site zal kosten en welke functionaliteiten voorzien of optioneel zijn. Wij vragen nooit een voorschot.
drawing
031

3: Design

Beelden en teksten verzameld? Check! Binnen de week krijgt u een mailtje met de eerste voorstellen. Wij luisteren oprecht geïnteresseerd naar uw feedback en verfijnen het design tot u 100% tevreden bent. 
web-design
thumb

4:  100% tevreden

Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp van uw home page, herhalen wij dit proces voor een aantal andere specifieke pagina’s. Bijvoorbeeld de contactpagina, nieuwspagina’s, webshop … 
responsive
drupal

5: Ontwikkelen

Groen licht? Het maken van uw website in Drupal of Wordpress gaat nu echt van start. Elke webpagina wordt tot in detail uitgewerkt. U ontvangt een inlogcode zodat u de site zelf kan testen in een demoversie. 
hammer
Document

6: Vullen

De website wordt na de ontwikkeling gevuld met uw tekst- en beeldmateriaal. U hoeft dus niets zelf te doen.
noun
search

7: Testen

De website wordt ontwikkeld op een testdomein die we u doorgeven zodat u niet alleen het hele traject kan volgen maar ook de website kan testen. Niet alleen als bezoeker maar ook als beheerder: u ontvangt van ons een gepersonaliseerde handleiding zodat u al eens kan inloggen en pagina’s aanpassen.
startup
live

8: Lanceren

Wij lanceren uw website met de juiste domeinnaam, sitemap en SEO optimalisatie. Staat uw website live en heeft u nog een vraag? Geen probleem, want wij hebben een uitstekende na-service. 
network
google

9: Google

Vanzelfsprekend maken wij een sitemap van uw website zodat Google snel uw website kan doorlopen en uw website opneemt in de Google resultaten. Deze sitemap geven we dan ook door aan Google zelf zodat het proces extra snel verloopt.
 
ilumnia
advoteam