Meet & Greet

Een team van digitale experts rolt de mouwen al op!

Seppe Dobbelaere is een ondernemer pur sang en sinds 2005 de drijvende kracht achter Moonworks, een ambitieus webbureau in Keerbergen

Seppe en zijn team gaan een stapje verder dan enkel betaalbare websites en webshops bouwen. Marketing experts, designers, developers en SEO copywriters zetten de lijnen uit voor succesvolle online marketing campagnes voor starters, groeiers, zelfstandigen en KMO’s.

Een website die goed scoort in Google, een gebruiksvriendelijke webshop, een stijlvol grafisch ontwerp, een advertentiecampagne die converteert? Wij beloven niet alleen een mooie digitale verpakking, maar gaan voor meer leads, meer sales en meer business.

Moonworks is ijzersterk in online communicatie en begeleidt bedrijven op korte en lange termijn in hun digitaal groeiproces. Het resultaat? Een stevige boost van uw online en offline succes.

 

“We werken op maat, altijd. We luisteren, adviseren, programmeren, analyseren en sturen bij waar nodig. Onze klanten van het eerste uur zijn nog altijd trouwe fans en daar zijn we trots op.”
Seppe Dobbelaere - zaakvoerder

 

About us

WIJ ZIJN PROFESSIONALS

Vaardigheden

WEBDESIGN
80%
SEO
95%
RESPONSIVE DESIGN
85%
DRUPAL
100%
MARKETING
80%
GRAPHIC DESIGN
75%

Meet & greet the team

Ons enthousiast team wil voortdurend bijleren en volgt elke dag de nieuwe (r)evoluties, trends en ontwikkelingen in de digitale markt.

Onze Klanten