Our Wall of Fame

Over de jaren heen hebben we vele tevreden personen en bedrijven onze diensten mogen aanbieden. Ontdek hier onze uitgebreide lijst van tevreden klanten.

ilumnia
advoteam

Klanten Testimonials

onze tevreden klanten aan het woord

Voor onze internationale Diamantbeurs CARAT+ hadden we 3D Renders nodig van ons standconcept. Door de hulp van Moonworks konden we onze exposanten een heel realistisch idee geven hoe hun stand er ging uitzien. Ondanks de strakke timing en extra inspanning, konden ze tijdig alle renders afwerken en zonder problemen de beoogde kwaliteit evenaren.

Moonworks staat steeds klaar voor zijn cliënten, zelfs op zondag.
Vriendelijkheid, luistervaardigheid en behulpzaamheid staan op de eerste plaats.
Er wordt zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldaan! Prima werk!

Wij waren zeer tevreden. Moonworks is heel bereikbaar en reageert snel. 
Er werd werkelijk geluisterd naar onze opmerkingen. Bedankt!

Ons kantoor is zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Moonworks. Een bijzonder snelle en efficiënte opvolging zorgde voor een website die volledig beantwoord aan onze verwachtingen. De website bijwerken is door het handige systeem quasi kinderspel en maakt het bijgevolg heel aangenaam om mee te werken. Al onze wensen werden ingevuld en wij kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst te blijven verder zetten.

Miele is supertevreden over het werk van Moonworks! Duidelijke offertes, heldere communicatie tijdens het project, heel stipt en alles kan besproken worden. Onze site ziet er super uit en de CMS is heel handig om mee te werken. Hebben we daarnaast nog iets nieuws of anders nodig, dan gebeurt dat altijd heel snel. Blij dat we hen gevonden hebben!

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Moonworks. Zeer vlotte en snelle communicatie. We merkten echt een stijging in onze aanvragen en verkoop na de lancering van onze nieuwe website.
Zeer professioneel en klantvriendelijk gemaakt, prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Ook de opvolging verloopt vlot en correct.
 

Voor onze apotheek wilden we een website die onze zaak in de eerste plaats zichtbaar maakte op het internet. Dankzij Moonworks heeft dit project meer ambitie gekregen met als resultaat een bijzonder stijlvolle en functionele website.  De website is héél eenvoudig bij te werken en hiervoor kunnen we ook steeds rekenen op ondersteuning indien nodig.

Na een verkennend gesprek werd al snel een eerste layout voorgesteld. Moonworks maakte heel duidelijk wat mogelijk was en wat je best vermijdt. Enkele weken en besprekingen later was de website klaar. Ook hierna werd er snel gereageerd om enkele aanpassingen en verbeteringen door te voeren.

Onze langlopende samenwerking met Moonworks is altijd heel correct en professioneel verlopen, van de eerste kennismaking tot de laatste kleine aanpassing voor en na de oplevering.
Moonworks is altijd heel toegankelijk en bereikbaar geweest voor eventuele veranderingen in het ontwikkelingsproces, waarbij wij als klant altijd zeer actief betrokken werden zodat steeds rekening werd gehouden met onze eisen.

De samenwerking met Moonworks was fantastisch. Onze wensen werden haarfijn uitgewerkt en resulteerden in een schitterende site. De bereikbaarheid en kennis van zaken kom je nog maar zelden tegen. Bedankt Seppe.