Prijs logo ontwerp en werkwijze

Ben je op zoek naar een offerte voor uw nieuw logo of volledige huisstijl (logo, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen ...)? Dan ben je bij MoonWorks aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Vergeet niet dat uw logo vele jaren het uithangbord zal zijn voor uw bedrijf. Aarzel dus niet en vraag vandaag nog uw prijs logo ontwerp. Wij garanderen sowieso dat u tevreden zal zijn met het resultaat, zonder dat het u meer zal kosten dan onze vooraf afgesproken projectprijs.

Onze troeven

Een vaste prijs van €500 en oneindig aantal aanpassingen zonder meerkost & oplevering in alle bestandsformaten voor drukwerk en web.

Prijs Logo Ontwerp

Wij werken steeds met een vaste projectprijs van een logo, namelijk 500 euro voor het uitwerken van A tot Z. Het logo wordt opgeleverd in verschillende formaten zodat u zelf maar ook uw drukker hier mee kunnen werken. Al onze logo's worden vectorieel opgemaakt: u kan uw logo oneindig uitvergroten zonder kwaliteitsverlies! U kan uw logo dus gebruiken voor zowel drukwerk, belettering, raamstickers, vlaggen ... Indien gewenst leveren wij zowel een positieve (lichte achtergrond) als een negatieve (donkere achtergrond) versie op. Zo bent u zeker dat onder alle omstandigheden uw logo duidelijk zichtbaar zal zijn voor uw publiek.

Onze Werkwijze

Op basis van een heel eenvoudige vragenlijst met stijlvoorbeelden, persoonlijke voorkeuren en achtergrond informatie starten wij de eerste ontwerpen. Na enkele dagen ontvangt u reeds een 5-tal logo voorstellen waar we zullen vragen om voor elk voorstel feedback door te geven: wat vindt u goed en wat vindt u minder goed aan deze voorstellen. Op basis van deze feedback kunnen wij u nieuwe voorstellen bezorgen die dichter aanleunen bij uw verwachtingen. Op deze manier blijven wij werken aan uw logo ontwerp en/of uw huisstijl ontwerp tot u 100% tevreden bent van het resultaat. Aarzel niet langer en contacteer ons via onderstaand formulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vectorieel logo ontwerp
Ontwerp visitekaartje
Ontwerp envelop
Ontwerp briefpapier
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Werkwijze na goedkeuring

van uw logo offerte

U ontvangt een eenvoudig document met enkele vragen en een aantal voorbeelden die u al dan niet kan aanvinken. Op basis van deze briefing ontvangt u minimaal 4 eerste voorstellen. Op basis van deze eerste voorstellen geeft u feedback; u kan ze allemaal van tafel vegen of u kan vragen op een aantal van deze versies verder te werken. U mag oneindig veel correcties vragen, zolang de feedback maar constructief is zodat wij in de goede richting verder kunnen werken.

Hier onder vindt u een overzicht van de stappen die werden ondernomen. In totaal werden er 15 voorstellen gemaakt om tot bij het finale resultaat te komen.

Onze Klanten