Prijs website

Bereken zelf uw website prijs of vraag een offerte voor uw website op maat. Onze prijzen zijn steeds 100% transparant en modulair op te bouwen. Zo bepaalt u zelf mee hoeveel de prijs van uw website uiteindelijk zal bedragen. Via onderstaand formulier kan u aangeven welke opties u alvast wenst te voorzien en krijgt u nu reeds een idee over de offerte van uw website. Indien u specifieke wensen heeft inzake functionaliteit of andere, contacteer ons vrijblijvend zodat we kunnen nagaan hoeveel de kosten voor dit maatwerk dan zouden bedragen en u aldus een sluitende offerte kunnen bezorgen. Onze vuistregel blijft: 75 euro per uur maar we geven graag vaste projectprijzen zodat u steeds binnen uw eigen budget kan werken.

Werkwijze voor uw website prijs

De prijs van uw website is inclusief het maatwerk naar uw keuze. In de design fase gaan wij een persoonlijk ontwerp uitwerken en we blijven dit bijwerken tot u 100% tevreden bent van het resultaat. Pas na uw uitdrukkelijke goedkeuring op het ontwerp van uw website starten we de development fase en de fase van het invullen van uw content. Vanzelfsprekend helpen we u bij het structureren van uw webteksten zodat u zeker niets vergeet. U kan alle werken steeds online volgen op uw tijdelijke project url. Na uw finale goedkeuring plaatsen wij de website live op uw webadres. Aarzel dus niet en informeer 100% vrijblijvend voor uw website prijs of voor een persoonlijk gesprek om uw website offerte te bespreken. Wij staan steeds tot uw dienst. Ons voornaamste werkgebied voor webdesign bestaat uit de regio Mechelen en Keerbergen, maar aarzel zeker niet wanneer de werkafstand voor u geen probleem vormt.Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Onze garanties

U wordt betrokken bij elke stap van het proces van bij de eerste statische photoshop ontwerpen van de meest belangrijke pagina's tot het testen en opleveren van de finale website. In principe starten we niet met het design tot dat we de nodige teksten hebben ontvangen. Deze teksten gebruiken we reeds bij het ontwerp zodat u op voorhand goed weet welke informatie waar komt te staan. Op deze manier voorkomen we dat er nadien nog onvoorziene zaken naar boven komen die eventueel voor een extra kost zouden kunnen zorgen. Op deze manier kunnen we garanderen dat we het vooropgestelde budget niet overschreden wordt.

Ontwerp op maat
Web development inclusief CMS in 1 taal
Extra europese taal
Webhosting

Enkele referenties

Website Ilumnia
Website Ilumnia
Website Arborworx
Website Arborworx
New Optics
New Optics
ilumnia
advoteam