Onze Diensten

Een Drupal website laten maken die een optimale klik maakt met Google én met uw klanten? 

Welkom! Moonworks zet alle digitale parameters op scherp van een responsive webdesign tot SEO optimalisatie, van een stabiel Drupal platform tot een geïntegreerd CMS-systeem zodat u altijd en overal zelf aanpassingen kan doen. 

Webbureau in Keerbergen gezocht? Gevonden!

Moonworks zorgt niet alleen voor een mooi webdesign, maar kan uw website ook koppelen aan uw softwarepakket, stockbeheer of online webshop. De webdevelopers van Moonworks schuiven mee aan tafel voor het strategisch denkwerk en zorgen voor een vlotte technische uitwerking. Zo stapt u in een mum van tijd in de online wereld tegen de beste prijs-kwaliteit!

Waarom een website laten maken?

Uw website is uw digitale voordeur, uw online imago, uw salestool om nieuwe klanten aan te trekken. Een professionele website verhoogt uw ranking in zoekmachines zoals Google waardoor u meer leads en meer klanten aantrekt. Onze webdesigners en senior Drupal & PHP developers vertalen uw bedrijfs-DNA in een interactieve website op maat, een website die future proof is en uw business een instant boost geeft.

Een website ontwerpen doen we volgens de laatste nieuwe technologieën en in lijn met de nieuwe GDPR-richtlijnen. Onze prijsofferte? Die werken we uit op maat van ondernemers. Vanaf 2.500 euro heeft u een mooie en betaalbare website op maat. 

Waarvoor mag u Moonworks bellen:

  • Professionele website ontwerpen (Drupal, PHP, (x)html3.0, javascript)
  • Responsive webdesign (laptop, smartphone, tablets)
  • Domeinregistratie
  • Webhosting en CMS hosting 
  • Linkbuilding 
  • Zoekmachine optimalisatie en SEO copywriting
  • Koppeling maken met softwarepakket, stockbeheer, webshop