September 02, 2019
Google+Google+Google+

Moonworks wordt Madzuli Agency

Madzuli Agency & Moonworks slaan de handen in elkaar. Een digital marketing agency en een ijzersterk webbureau, een perfecte combinatie!

Seppe Dobbelaere, zaakvoerder van Moonworks, zal voortaan mede als partner de rol van Chief Technology Officer uitvoeren bij Madzuli Agency. Hij zal zich ontfermen over het reilen en zeilen van alles wat met webontwikkeling te maken heeft, zowel nationaal als internationaal.

Dit brengt enkel voordelen met zich mee; onder andere een ijzersterke website die je SEO-resultaten de pan uit doen zwieren. En digitale campagnes waarmee je je leads en sales een enorme boost kan geven. Op die manier zijn we samen in staat om onze full service belofte nog meer uit te breiden.

Moonworks en Madzuli Agency werkten hiervoor al enige tijd samen. Ze hebben reeds talloze projecten samen gerealiseerd, zoals voor Fujitsu, Fibremood, ... Deze sterke samenwerking zetten we dus gewoon verder, maar dan onder de noemer van Madzuli Agency.


Wat betekent dit voor u als klant?

De service die Madzuli Agency en Moonworks aan hun huidige klantenbestand biedt, blijft hetzelfde en kan enkel nog meer uitgebreid worden met oplossingen op maat. We zullen nog meer in staat zijn om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten in termen van digitale campagnes, webdevelopment, communicatie, …

Kortweg gezegd: de service en contactpersonen blijven hetzelfde, enkel het kwaliteitsniveau stijgt!