Linkbuilding

Wil je meer bezoekers krijgen op je website? Dus je wil beter scoren op zoekmachines? Dit kan je op 2 verschillende manieren aanpakken. 

Wil je google betalen?

Je leest het goed! Heel eenvoudig: betaal google voor elke extra bezoeker die je krijgt op je website. Dit kan je zelf doen via google AdWords. Het exacte bedrag per bezoeker is afhankelijk van een aantal factoren (de relevantie van je zoekwoord, de kwaliteit van je advertentie, die landingsgpagina, het bedrag dat eventuele concurrenten bieden voor het zelfde zoekwoord …).

Het voornaamste nadeel van deze methode is dat wanneer je de campagne stop zet (of je budget op is), dat ook de extra bezoeken stoppen. Het is dus eerder geschikt voor de opstart van een nieuwe website of voor zoekwoorden die moeilijk haalbaar zijn in functie van jouw website.

 

Kies voor linkbuilding met kwalitatieve links

Een meer toekomstgerichte oplossing is linkbuilding. Het kost heel wat meer tijd in het begin maar het resultaat zal nadien nog vele jaren zichtbaar zijn. Het principe is eenvoudig: door elke link van een externe kwalitatieve website naar jouw website, stijgt jouw ranking een beetje. Door dit tussen de 50 tot 100 keer te doen, stijgt de ranking enorm!

Hoe gaan we te werk?

  1. Op basis van jullie voorkeuren selecteren we bijvoorbeeld 5 belangrijke zoekwoorden. We vragen je ook om het meest belangrijke zoekwoord door te geven waar we extra op gaan werken.
  2. Voor elk van deze zoekwoorden gaan we na welke landingspagina van jouw website het beste erbij past.
  3. We stellen in functie van de zoekwoorden een artikel op dat op de verschillende websites geplaatst wordt. Dit is een manueel werk waar een heel goedkeuringsproces aan gekoppeld is (vandaar de benodigde tijd).
  4. Gedurende 4 maanden blijven we hier op werken en ontvangt u maandelijks een overzicht van uw nieuwe google ranking. We werken gemiddeld 8u per maand aan de opvolging van uw ranking.
  5. Zolang het primaire zoekwoord en minstens één secundair zoekwoord niet op pagina 1 staat op google, werken wij gratis verder na die 4 maanden tot het doel bereikt is. Zo kunnen wij garanderen dat je tevreden gaat zijn van het resultaat.
Linkbuilding