Huisstijl & Logo Ontwerp

Elk bedrijf heeft een huisstijl nodig, of je het nu wil of niet. Deze huisstijl zorgt er voor dat al uw communicatie op een uniforme manier buiten gaat zodat u de perceptie van uw boodschap steeds onder controle heeft. Belangrijk is dat deze huisstijl wordt doorgetrokken in al uw communicatie; van het onwerpen van een logo, het gebruik van lettertypes, het maken van huisstijl drukwerk, uw website en zelfs uw facebook of LinkedIn pagina.

 

Een logo is het belangrijkste item van uw huisstijl. Een logo is dikwijls een eerste kennismaking met uw organisatie en dus vanzelfsprekend uiterst belangrijk dat u de perceptie overbrengt die u wenst over te brengen. Het komt terug in uw website, naamkaartjes, enveloppen, … Een logo kan, al dan niet met een baseline, in een fractie van een seconde potentiële klanten al dan niet overtuigen contact op te nemen met uw bedrijf. Belangrijk bij het ontwikkelen van uw logo is dat u reeds nadenkt over het toepassingsgebied van het logo.

 

Maak optimaal gebruik van onze service en zorg er voor dat uw logo de perfecte uitstraling heeft dat bij uw bedrijf past. Vraag uw logo ontwerp vandaag nog!

 

 

Bekijk hier onze transparante prijzen!

Ontdek hier hoe wij samen met u uw logo ontwerpen!

Logo ontwerp